Poliisi on vahvistanut, että alkuviikosta Hämeenlinnassa tehdystä murhasta epäilty tekijä on kuollut. Samalla poliisi varmisti tiedon ulkomaalaistaustaisesta tekijästä ja suomalaisesta naisuhrista. Aiemmin tiedettiin tekijän olleen kielteisen päätöksen saanut turvapaikanhakija. Epävirallisten tietojen mukaan murha on ollut hyvin raaka ja tekotapa on noudattanut Lähi-idän kulttuurien piirteitä.

Hämeenlinnan murhenäytelmä on surullinen ja täysin turha. Perussuomalaiset ovat esittäneet jo pitkään, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet hakijat otetaan säilöön. Tämä ei tarkoita vankilankaltaisia oloja, vaan maassa laittomasti olevien karkotettavien henkilöiden liikkumisen kontrollointia siten, että ainoa suunta on maasta pois.

Nyt niitetään sitä viljaa, joka vuoden 2015 maahantulijoiden vyöryssä kylvettiin. Tapaus ei ole ensimmäinen eikä tämän hallituksen toimien perusteella viimeinenkään. Joulukuussa Satakunnan käräjäoikeus tuomitsi keski-ikäisen naisen murhanneen ja kerrostaloasunnon tuleen sytyttäneen turvapaikanhakijan elinkautiseen vankeuteen. 17-vuotiaan lenkkeilijätytön murha ja polttaminen on sekään tuskin unohtunut.

Nyt viimeistään sisäministeri Maria Ohisalon tulisi herätä voimakkaasti puolustamaan tyttöjen ja naisten oikeutta koskemattomuuteen täysin toisenlaisesta kulttuurista tulevien turvapaikanhakijoiden taholta. Täysi mediahiljaisuus ja ”perus- ja ihmisoikeuksien” asiantuntijan Kirsi Pimiän nimittäminen sisäministeriön kansliapäälliköksi kertoo, että turvapaikanhakijoiden harjoittama seksuaali- ja kunniaväkivalta tulee jatkossa päinvastoin kiihtymään.

Ulkomaalaisten osuus rikoksista epäillyistä on tilastojen mukaan äärimmäisen korostunut.  Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka on johdonmukaisesti ottanut kantaa ja pyrkinyt ennaltaehkäisemään turvapaikanhakijoiden rikollisuutta. Varoitukset ovat kaikuneet kuuroille korville ja tulokset ovat sen mukaiset. En voi hyväksyä sitä, että hallitus heikentää erityisesti tyttöjen ja naisten turvallisuutta monikulttuuri-ideologiallaan ja välinpitämättömyydellään.

Jari Ronkainen

Helsingissä 24.1.2020